Благодійному фонду «Карітас» – 15 років.

2050

У благодійників – ювілей. Обласний фонд «Карітас» святкує 15 років своєї діяльності. За цей час тисячі знедолених отримали допомогу, сотні соціальних проектів знайшли своє успішне втілення. Нині у фонді  не зупиняються на досягнутому та планують майбутні  акції допомоги тим, хто її потребує.

Той, хто дає, отримує вдвічі більше. Вже 15 років благодійний фонд «Карітас» підтримує знедолених, допомагає малозабезпеченим, опікується сиротами. За час існування фонду сотні програм допомогли людям відчути турботу та тепло сердець благодійників.

На сьогодні 12 працівників фонду та десятки волонтерів щодня допомагають тим, хто потрапив у скруту. А віднедавна у місті запрацювало «Соціальне таксі». Тож  на прогулянки тепер мають можливість виїхати сотні прикутих до ліжка.

Нині благодійники святкують маленький ювілей та готуються до звершення інших добрих справ. Адже щоразу подяка від людей, що вже відчули підтримку «Карітасу» стає стимулом до реалізації нових ідей.

Сотні колег та партнерів прийшли, щоб привітати благодійний фонд «Карітас» з ювілеєм. Добрі справи допомагають знаходити щедрих людей, що завжди готові поділитися частинкою душі та статків.

 

" " " "