У парку Чекмана з’явився велопатруль

1362

Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому режимі. Особливо, у місцях відпочинку та масового скупчення людей. Відтак, на літній період у парку у Чекмана з’явиться велопатруль. Згодом додасться ще один – піший. Не залишається без нагляду і міський пляж. У сезон купання тут працюватиме пляжний патруль.

Нещодавно у парку Чекмана стало на два велосипеди більше. У літній період, а точніше у теплий, тут працюватиме велопатруль. Згодом з’явиться ще один патруль – піший. Улітку, кажуть патрульні, місця відпочинку та масового скупчення людей – під пильним оком поліції.

Аби дим та веселощі одних не заважали відпочивати іншим, у теплу пору, кажуть велопатрульні, працюють у посиленому режимі. Щоправда, не цигарками та алкоголем єдиними.

Ще одна ділянка для роботи – велодоріжка.

Не залишається без нагляду і міський пляж. У сезон купання тут працюватиме пляжний патруль.

Хоча, календарне літо надворі, та ось погода для купання не сприятлива. Звісно, є відчайдухи, які сезон вже відкрили та більшість очікують жари. Зараз, на міському пляжі людей небагато, та незабаром яблуку ніде буде впасти. Власне, тоді і потрібний пильний погляд поліції.

 

" " " "