Ближче до громади: дільничним створять електронні кабінети

1228

Дільничним офіцерам створять електронні кабінети. Таке рішення прийняли на центральному рівні. Уже наступного року у кожному куточку країни правоохоронців озброять планшетами. Про це під час робочого візиту на Хмельниччину повідомив заступник голови Нацполіції. Олександр Фацевич наголосив, завдяки сучасним технологіям, дільничних позбавлять нудної та марудної паперової роботи, а, отже, вони зможуть активізуватися «в полях». Наблизити дільничного до народу – одне із основних завдань, переконує пан Фацевич, бо, певен, саме тісний контакт копів із людьми на місцях, забезпечить якісну роботу правоохоронної системи в цілому.

Технічний прогрес зрештою торкнеться і роботи дільничних офіцерів поліції. Головне завдання, котре ставить перед собою керівництво Нацполіції найближчим часом – це створення єдиного електронного кабінету.

Завдяки електронному кабінету, доступ до інформації, матиме не лише дільничний. Дані будуть накопичуватись у загальнонаціональній базі. Лише вбивши прізвище людини сюди – про неї можна буде дізнатись будь що, у випадку, якщо раніше громадянин порушував закон. У центрі певні, це спростить роботу у системі. Адже, безперешкодний доступ до блага матиме кожен коп, який цього потребує –миттєво й без зволікань.

Працювати електронний кабінет розпочне вже незабаром. Принаймні забезпечити планшетами дільничних керівництво Нацполіції обіцяє вже на початку 2018-го.

 

" " " "