Близько 80% людей на планеті тримають у своїх домівках тварин

1620

Коти – найпоширеніші домашні улюбленці. Близько 80% людей на планеті тримають у своїх домівках тварин, і половина із них – коти. Причини на це в кожного своя. Для когось кіт – найкращий друг, а для когось – просто забавка.

В кожної родини знайдуться смішні випадки з домашніми тваринами. Відео з котами займають перші місця на різноманітних порталах. Вони грайливі, але полюбляють спати по 16 годин на добу.  Нині налічується понад 200 різноманітних порід котів. Та найпопулярнішою залишається перська кішка. Вони співають, танцюють і навіть коли сперечаються – не перестають розважати своїх господарів.

Окрім котів хмельничани, обирають й інших домашніх улюбленців.

Кожен шукає собі кота до душі. Журналістка нашого каналу Оксана Чушкіна довго і нудно блукала інтернетом у пошуках пухнастика. Каже, серед сотень котячих «мордочок» тієї, яка би припала до душі, на жаль, так і не знайшла. Лише за допомогою подруги Богдани обрала собі домашнього друга. Киянин за походженням, хмельничанин за велінням долі та з родиною у США Омріяного мандрівника – мейн-куна Макса довелося чекати чотири довгих дні. Оксана каже, це того вартувало. Бо після пошуків та очікувань отримала повноцінного члена сім’ї.

Сьогодні в родині, членом якої є цей чудовий пухнастик панує злагода та взаєморозуміння. Люди піклуються про кота і він відповідає їм любов’ю. Характер в мейн-кунів – спокійний. Коти чудово уживаються навіть з собаками. А ще вони виховані. Єдиний недолік – гордовитість. Хоча його, погодьтеся, можна пережити. Головне – любити тварину. І чітко розуміти – вона залежить від вас.

 

" " " "