Близько сотні близнюків та двійнят пройшлися центром міста. У Хмельницькому відбувся парад близнюків

1641

Центральною вулицею міста пройшов щорічний парад близнят. Колона крокувала вулицею Проскурівською від «Дитячого світу» до майданчика перед кінотеатром ім. Т. Шевченка. Організатори кажуть, з кожним роком кількість учасників збільшується.

Близько сотні пар близнят  на чолі з мажоретками і військовим оркестром пройшли парадом по Проскурівській.

Однакові сукні та зачіски. Розрізнити сестер Олену та Тетяну практично неможливо. Кажуть, їх часто плутають, хоча самі дівчата переконані – різниця є. Та в дитинстві навіть їхня мама вигадувала знаки відмінності, аби не плутататись у власних дітях.

Пані Олена теж виховує двох близнючок. Каже – це і важко і весело водночас. Та головне, каже жінка, якими б вони не були однаковими ззовні – характер дівчат абсолютно різний.

А от пані Наталя прийшла із своїми синами Назаром та Артемом. Вони  – двійнята. Жінка каже, однаково їх одягнула виключно для сьогоднішнього заходу. Пані Наталя переконана – мати двійнят чи близнят – прекрасно.

Вони схожі і в той самий час абсолютно різні. Звичайно, спочатку це подвійні труднощі для батьків. Проте все життя родини, в яких розтуть близнята чи двійнята  щасливі вдвічі.

" " " "