Фінал Ліги Чемпіонів у Києві пройшов бездоганно і на найвищому рівні.

901

Фінал Ліги Чемпіонів у Києві пройшов бездоганно і на найвищому рівні. Столиця гідно впоралася і довела, що може організовувати великі міжнародні події. Це оцінка, яку одноголосно поставило Києву і організаторам керівництво Європейського турніру. Всі побоювання, які висловлювалися напередодні, виявилися не більше ніж спекуляціями.

Найбільше містечко для вболівальників в історії фіналів Ліги чемпіонів УЄФА. Вперше в історії УЄФА – пряма трансляція матчу на великий екран, яку вболівальники могли подивитися безкоштовно. А крім того – бездоганна логістика щодо переміщення містом десятків тисяч людей, робота правоохоронців із забезпечення порядку,  робота комунальників, організаторів локацій для фанів та, нарешті,  вщент заповнений стадіон Олімпійський і яскравий драматичний матч між англійським “Ліверпулем” і мадридським “Реалом”.

Для столиці України проведення Фіналу Ліги чемпіонів – унікальний досвід. Всі – і керівництво УЄФА, і вболівальники, які приїхали, залишилися задоволеними та оцінили зусилля і гостинність Києва.

Окремою подяки заслуговують правоохоронці, які забезпечували порядок на вулицях міста – Національна гвардія, поліція, СБУ. А також – київські комунальники: вже на наступний ранок вулиці столиці, на яких відзначали футбольне свято десятки тисяч фанатів, були чистими.

І також у Києві до фіналу і Дня міста відкрили відреставрований історичний парк Володимирська гірка. А за літо обіцяють привести до ладу ще десяток туристичних локацій.

 

" " " "