Боротьба за кожен клаптик поля. Поділля та Діназ розписали бойову нічию

827

Справжня боротьба за кожен клаптик футбольного поля. В неділю  у Хмельницькому відбувся четвертий тур другої ліги із футболу. Місцеве Поділля приймало вишгородський Діназ. Матч вийшов запеклим – шість голів, вилучення та пенальті побачили нечисленні вболівальники, яких таки впустили на стадіон.

Боротьба за другу позицію у групі А другої ліги з футболу цими вихідними розгорнулася на головній арені обласного центру. Господарі –  Поділля – приймали вишгородський Діназ. В середині першого тайму рахунок відкрили гості, проте наприкінці першої половини гри Поділля зрівняло рахунок.

Другий тайм був ще результативнішим на голи. Справжня боротьба на полі розгорнулася після 67-ї хвилини – тоді знову відзначилися гості. Свій другий гол у матчі забив Євген Чепурненко. За кілька хвилин з 11-метрової позначки Олександр Жданов відновив паритет у грі. Після чого, щоправда, отримав другу жовту картку та  залишив поле.

Кінцівка матку також запам’яталася двома забитими голови. Рахунок два три на користь гостей став на 84-тій хвилині. Проте у доданий час хмельничани все ж таки вирвали бойову нічию. І закріпилися на другій позиції у турнірній таблиці.

Головний тренер Поділля грою задоволений, його підопічні проявили характер.

Далі на «Поділля» чекатиме гра на виїзді. 3 жовтня Поділля зіграє з Буковиною в Чернівцях.

 

" " " "