Святкова толока: на День міста на Озерній облаштували сквер

917

Святкова толока: на День міста на Озерній облаштували сквер. Саме ця зелена зона – особливо дорога для місцевих. Адже, за неї люди воювали не один рік. Тут хотіли звести багатоповерховий будинок. Територію люди відстояли, а в суботу разом із благодійниками взялись її облаштовувати. Тепер тут – молодий парк і дитячий майданчик. Місцеві не приховують задоволення.

На колись будівельному майданчику – купа людей. Тут теж будують, але геть не багатоповерхівку. Благодійники, дорослі та діти – закладають майбутній сквер.

Сквер хоч і невеличкий, та особливий. Адже тут – чимало екзотичних дерев. Сакури та барбарис – головна прикраса території. Поруч з ними більш традиційні клен, берізки, туї та ялівець. Чи не найбільше дерев висадили діти.

Благодійники кажуть, те, що сквер закладають гуртом – неймовірно важливо. Уже не вперше проводять подібні толоки і знають, зроблене власноруч цінується краще, аніж дароване.

Місцеві після насиченого «робочого дня» хоч і втомлені, але задоволені. Адже тепер поруч з домом – не лише омріяна зелена зона, але й дитячий майданчик.

" " " "