Братерство сталевих

268

Благодійний забіг Братерство сталевих вихідними відбувся у Хмельницькому. Понад пів тисячі  учасників долучились до спортивного заходу аби зібрати кошти для наших сталевих захисників, які виконують завдання на передовій.

Обов’язково, перед подоланням дистанції, всі учасники як годиться розім’ялись, аби підготувати м’язи та зменшити хвилювання, адже для когось забіг є першим.

Участь у благодійному забізі взяли представники комунальних закладів, освітяни, медики, культурні діячі, військові, волонтери. Бігли всі, адже кажуть- бути підтримкою воїнів обов’язок кожного.

Забіг з метою збору коштів організували за ініціативи голови Хмельницької обласної ради Віолети Лабазюк. Захід вкотре довів –єдності українців немає меж.

Долучились до спортивної акції і медики екстреної допомоги. Їх колеги зараз працюють на деокупованих територіях, боряться за життя воїнів у гарячих точках.

Здавалося б такий простий вид спорту як біг, в один день об’єднав представників різних професій в одну велику родину. І мета в родини одна – знищення ворога та українська перемога.

Неймовірні емоції та заряд енергії охопив усіх учасників після подолання дистанції. Незважаючи ані на вік, ані на стан здоров’я кросмени залишились задоволені.  

Майже 90 тисяч гривень- саме таку суму вдалось зібрати організаторам забігу всього лиш за декілька годин. На знак подяки за подолання дистанції та підтримку воїнів, всі учасники  отримали пам’ятні медалі.

" " " "