Бразилець пішки підкорив українські Карпати

577

2 тисячі кілометрів схилами. Бразилець Міка пішки підкорив українські Карпати. Це з останніх досягнень мандрівника. До цього, щоправда на велосипеді, подолав 16 тисяч кілометрів та об’їхав 20 країн світу. Найбільше бразильському сміливцю сподобалася Східна Європа – Румунія, Сербія, Болгарія та особливо Україна.

Знайомтеся, це Міка Махконджіс. Народився у Бразилії, навчався у США, жив у Данії, а зараз подорожує світом. З останніх досягнень мандрівника – 2 тисячі кілометрів схилами. Бразилець пішки підкорив українські Карпати. На подорож витратив понад 2 місяці. Значно більше часу провів у мандрах на ровері.

Його ровер, каже Міка, це і кухня, і спальня, і вітальня. Це – кращий друг. З ним побував у багатьох країнах. Найбільшесподобалася Східна Європа – Румунія, Сербія, Болгарія та особливо Україна. Неабияк вражає Хмельницький. У першу чергу, велоінфраструктурою. В інших українських містах, принаймні де був, розповідає Міка, велосипедисти не мають стільки можливостей.

А загалом, каже Міка, Україна, аби привабити туриста, має багато принад. Це – традиції, природа та, у першу чергу, – кухня.

За кілька днів, які Міка провів у Хмельницькому, обнишпорив продуктові ринки, скуштував місцевих смаколиків та здобув чимало друзів. З позитивними враженнями, каже, вирушає далі. У списку – Одеса.

Вірусну негоду, каже Міка, перечекає в Україні. Як тільки ситуація стабілізується, обов’язково здійснить мрію. Усі континенти бразилець планує об’їхати на велосипеді.

" " " "