Спецрепортаж. Представники партії «Слуга народу» озвучили своє бачення розвитку майбутньої Хмельницької громади

793

У Хмельницькому представники партії «Слуга народу» озвучили своє бачення подальшого розвитку майбутньої Хмельницької громади. Розвантаження вулиць від заторів, доступні комунальні  послуги , якісна медицина – це те, що потрібно негайно реалізувати, каже кандидатка на посаду міського голови Інна Ящук. Жінка щодня спілкується із десятками людей. У період збільшення захворювання на коронавірус  вони особливо гостро відчувають необхідність турботи влади – адже не мають можливості сплати за дороге обстеження чи базове лікування.

Як переконує  Інна Ящук, для потреб жителів майбутньої громади потрібно створити вузькопрофільний медичний заклад. Це зменшить завантаженість на лікарів у поліклініках, адже зараз там суцільні черги, каже кандидатка на посаду мера.

Аби життя не проходило у заторах, команда, що йде на вибори від партії «Слуга народу»  пропонує  зробити аналіз транспортної системи міста та забезпечити громадський транспорт якісними GPS- трекерами.

Кістяк сучасної економіки – малий та середній бізнес.Саме його потрібно розвивати та підтримувати. Для цього, каже кандидат у депутати міської ради Валентин Гакало, потрібно боротись за молодих кваліфікованих випускників.

Кожен місцевий виробник має бути зацікавлений у збуті своєї продукції саме тут. І зробити це вигідним для обох сторін – завдання для нової  влади.

Для того , щоб приватний підприємець ефективно працював та наповнював місцевий бюджет, потрібна ще й інформаційна підтримка. У планах команди партії «Слуга народу»  відкриття центру підтримки бізнесу. Подібний уже діє у Харкові, а тепер успішним ідеям бізнесменів хочуть сприяти і в нашому регіоні.

Кожен кандидат, який йде на вибори від партії «Слуга народу» переконує, готовий брати відповідальність за життя міста та навколишніх сіл. А також прозоро ухвалювати важливі рішення.

Хмельницький та його околиці мають розвиватись, для цього  потрібно враховувати потреби жителів . Як каже кандидатка на посаду Хмельницького міського голови Інна Ящук,  після проведених зустрічей вкотре переконалась – для комфорту жителів потрібні базові умови . Це сучасні  школи,  відремонтовані дороги та якісна медицина.  А для реалізації цього у її  команді є надійні фахівці, переконує кандидатка.

Як каже кандидатка на посаду міського голови, її мета – зробити місто та села громади успішними. Для цього очікує підтримки та пропозицій від кожного. Адже влада має бути відкритою до діалогу.

" " " "