Будь хто може стати помічником Святого Миколая.

709

 Цукерки, іграшка та одяг. У Хмельницькому розпочалася благодійна акція «Листи до Святого Миколая». Традиційно нею опікуються працівники благодійного фонду «Карітас». Протягом тижня діти писали свої найзаповітніші бажання, сподіваючись, що вони неодмінно здійсняться.

 Яке ж дитинство без іграшок та цукерок? В Україні 19 грудня усі дітки заглядають під подушки, аби дізнатися – що підготував Чудотворець. Та, на жаль, не всі родини можуть собі дозволити придбати бажане. Тому благодійний фонд «Карітас» щорічно влаштовує акцію «Листи до Святого Миколая». Тож, дітки зі всієї області на звичайному аркуші пишуть про свої мрії.

 Додають, на подарунки заслуговують, бо цілий рік були чемними дітьми.

 Загалом вже зібрано близько восьми сотень листів. Надходять вони і з шести будинківінтернатів, які розташовані у нашій області. Здебільшого там діти позбавлення батьківського піклування, або перебувають у важких життєвих обставинах.

 Здійснити дитячу мрію може кожен. Для цього необхідно взяти листа у благодійників та придбати подарунок. Дитячі бажання знаходяться за адресою Зарічанська, 10/3. 17 – 18 грудня усі подарунки розвезуть обласними інтернатами. А от для місцевих діток 19 грудня влаштують святковий концерт.

 

" " " "