«Будиночок для сироти» – у Хмельницькому визначили переможців конкурсу.

624

 У Хмельницькому визначили переможців конкурсу «Будиночок для сироти». Організували його вперше в обласному центрі. Доробки із солодощами передали дітям, які зростають без батьків. Авторів найкращих робіт нагородили. 

 Назару лише 7 років, але він вже знає, що таке чуйність та милосердя. Для діток, у яких немає люблячих батьків, змайстрував яскравий будинок. Допомагала хлопчику його мама.

 Яскравий доробок став одним із переможців конкурсу «Будиночок для сироти». Пані Надія розповідає, для виготовлення каркасу син взяв елементи своїх іграшок.

 Організували такий конкурс у Хмельницькому вперше. До оргкомітету надійшло більше 200 різноманітних робіт. Найбільше будиночків змайстрували учні ліцею №17 – їх було більше ніж сотня.

 У громадській організації «Хмельниччини без сиріт» визначили трійку переможців. Тож іграшкові будиночки поїхали в різні куточки країни.

 Благодійники сподіваються, що добрих сердець перед новорічними святами не поменшає. І кожна дитина, яка зростає у неповній сім’ї чи інтернаті, отримає свій подарунок.

 

" " " "