У Понінці пожежники врятували від вогню чоловіка: лік ішов на миті

Власник помешкання сам уже не міг вибратися з вогню

1222

У селища Понінка Полонського району пожежники вчора врятували не лише будинок, але й життя його господаря. Повідомлення про пожежу в одному з житлових будинків селища надійшло о 14.45. Туди відразу помчали вогнеборці, повідомляє прес-служба ДСНС у Хмельницькій області.

На допомогу районним рятувальникам також прибула місцева пожежна команда із Понінки. Разом вони зуміли приборками полум’я досить швидко. Дізнавшись, що всередині  будинку може бути його господар, вогнеборці кинулись у приміщення. Там стояв густий дим, однак рятувальники змогли знайти 49-річного чоловіка, який уже самотужки не міг вибратися з палаючої будівлі. Його винесли на свіже повітря і передали медикам. Їх також викликали на місце пожежі, і вони вже чекали потерпілого. Чоловіка відвезли до лікарні.

Читайте також: Перші заручники зимової негоди на Хмельниччині: батько з сином опинились у кюветі

Пожежу невдовзі погасили. Ймовірна причина загоряння, яку можна вважати “класикою жанру” – необережність під час куріння. У більшості таких випадків курець ще й буває напідпитку. Утім цього разу ніякої інформації щодо стану господаря помешкання немає. Можливо усе було й не так.

" " " "