Спецрепортаж . Акціонери ПАТ «Проскурів» зустрілися у Хмельницькому районному будинку культури.

1685

 Акціонери ПАТ «Проскурів» зустрілися у Хмельницькому районному будинку культури. 28 листопада там відбулися загальні збори. Проводилися вони на вимогу наглядової ради ПАТ «Проскурів». Окрім формальних питань порядку денного розглядалося важливе рішення, щодо виплати дивідендів акціонерам.

 За словами генерального директора ПАТ “Проскурів” Віктора Будзінського в 2017 році було вирішено всі фінансово-кредитні проблемні питання та в період з 2017 по 2109 рік вдалося сформувати фонд з виплати дивідендів для акціонерів.

 Загальні збори акціонерів підтримали рішення щодо виплати дивідендів. Це історична подія для діяльності ПАТ “Проскурів”. Загальна сума виплат складає близько 900 тисяч гривень.

 Ще одне важливе питання для акціонерів стосувалася безоплатної передачі приміщення будинку культури для Розсошанської ОТГ. З відповідною пропозицією під час загальних зборів акціонерів звернувся Розсошанський сільській голова Василь Дячок.

 Попередні загальні збори акціонерів ПАТ “Проскурів” відбулися у серпні. Тоді було обрано генеральним директором ПАТ “Проскурів” Віктора Будзінського. Вони відбулися із чітким дотриманням законодавства. Адже у задоволенні скарг щодо законності проведення загальних зборів та призначення керівного складу ПАТ”Проскурів” було відмовлено. Це дозволяє спокійно дивитися у завтрашній день і працювати на розвиток ПАТ “Проскурів” та його акціонерів.

 

" " " "