Бути обачними та не втрачати пильності закликають хмельничан правоохоронці.

894

Бути обачними та не втрачати пильності закликають хмельничан правоохоронці. Через непросту ситуацію в країні у зв’язку з агресією росіян у Азовському морі, не виключають можливості ворожих провокацій і у тих регіонах, де воєнного стану оголошено не було. Особливу увагу силовики просять звертати на підозрілих осіб, а у разі їх виявлення, негайно звертатися до правоохоронців.

Воєнний стан ввели на території 10 областей України, котрі межують із Росією та Придністров’ям. Хмельниччину зміни не торкнулися, поки що. Однак у Службі безпеки кажуть – особовий склад знаходиться у стані підвищеної боєготовності та закликають громадян не втрачати пильності.

Воєнний стан діятиме протягом 30 днів до кінця грудня цього року. Чи продовжувати його термін – вирішуватиме Президент й депутати. А у бойових військових частинах які дислокуються у Хмельницькому зміни майже не торкнулися. Хлопці продовжують виконувати завдання на Донбасі.

У Службі безпеки закликають в непростих умовах, котрі склалися в країні бути обачними. Особливу увагу звертати на підозрілих осіб, а у разі їх виявлення, негайно звертатися до правоохоронців. Не залишати без уваги і можливу появу безпілотних літальних апаратів.

" " " "