Бюро знахідок у патрульних: що гублять хмельничани?

2004

Телефони, документи, ключі та сумки. Таке втрачене добро найчастіше потрапляє у бюро знахідок хмельницьких копів, щоправда буває і цінніше, на кшталт втраченого ноутбука. Через бюро практично усі загублені речі знаходять своїх власників. До слова, за більше, аніж рік, саме стільки часу при Управлінні патрульної поліції діє бюро знахідок, таких повернутих знайд – сотні.

П’ять телефонів, якщо позбирати усі – то добряча в’язка ключів, документи та сумка. Нині таке чуже та загублене добро живе у бюро знахідок хмельницьких копів. При Управлінні патрульної поліції воно діє вже більше року і, до слова, досить ефективно.

До бюро знахідок втрачене добро потрапляє двома шляхами: через свідомих громадян, або ж самих поліціянтів. У випадку копів – це опрацювання виклику.

Щоправда, кажуть патрульні, не завжди швидко вдається ідентифікувати власника. Тоді – усі методи пошуку годяться.

Через бюро знахідок практично усі загублені речі потрапляють до своїх господарів. Щоправда, кажуть патрульні, важко знайти власників ключів, зламаних телефонів або ж пустих сумок.

Та у таких випадках, кажуть патрульні, частенько допомагають свідомі громадяни. Ті ж бо телефонують на лінію 102 та повідомляють про знахідку.

 

" " " "