«Чарівний пензлик»: у бібліотеці юнацтва презентували персональну виставку 11-річної художниці.

912

 «Чарівний пензлик»: у бібліотеці юнацтва презентували персональну виставку 11-річної художниці. В доробку Валерії Музики – чимало картин і майже усі вони відзначені на різноманітних конкурсах. Серед обласних та українських дипломів, один – міжнародний. Його дитина отримала за свою роботу «Кіт», котру на конкурсі в Італії відмітив особисто всесвітньо відомий художник Марко КарлОніо. Наразі оригінал картини – на експозиції у римській галереї «Домус Романи». А, от, дублікат – на виставці у Хмельницькому. 

 Валерія Музика сьогодні уперше презентує свою персональну виставку. В доробку 11-річної дівчинки – чимало картин і майже усі вони відзначені на різноманітних конкурсах. Серед обласних та українських дипломів, один – міжнародний. Його дитина отримала в Італії за ось цю – унікальну за визначенням журі роботу.

 Наразі оригінал картини – на експозиції у римській галереї «Домус Романи». А от дублікат – на виставці у Хмельницькому. Тут, до речі, не один котик. Дівчинка зізнається, мурчиків любить найбільше і не лише малювати.

 Мама художниці пояснює, в картинах Валерії – її мрії.

 Галина Мельник вже оглядає експозицію. Заступиця міського голови не приховує свого захоплення й запрошує інших надихнутись дитинством.

 Побачити картини ще юної, утім, вже у світі знаної хмельничанки можна в юнацькій бібліотеці протягом тижня. Після Валерії тут виставлять роботи наступного хмельницького художника. Заступиця міського голови певна, це – абсолютно закономірна, адже, як Хмельницький, так і Хмельниччина та Україна – надзвичайно багаті талантами. Галина Мельник каже, наразі вивчає праці американського вчителя-історика. Чоловік неодноразово відвідував Україну і певен – талантів в нас не забирати.

 

 

 

" " " "