Частуваннями просто неба та яскравим концертом відзначили свято молоді та День конституції у Великій Калинівці.

1652

Частуваннями просто неба та яскравим концертом відзначили свято молоді та День конституції у Великій Калинівці. Це невелике село неподалік Хмельницького, що входить до складу Олешинської ОТГ.

У сільському клубі Великої Калинівки неабияк людно. І малеча, і старожили зібралися разом, аби відзначити подвійне свято – День конституції  та День молоді.

Велика Калинівка – мальовниче село неподалік Хмельницького. Мешкає тут, всього-на всього, близько трьохсот людей.  Усі неабияк згуртовані , наче одна родина.  Тому жити у Калинівці, додають,  їм в задоволення.

Аби відзначити подвійне свято у Великій Калинівці підготували яскравий концерт та облаштували кухню – просто неба.  На багатті смажать різноманітні смаколики, якими частуватимуть усіх охочих.

А ще – запросили гостей. Разом з калинівчанами нині святкує і народний депутат України – Сергій Лабазюк.

Яскраві номери для односельчан підготували наймолодші мешканці Великої Калинівки – вихованці дитячого садочка.

У дитячому садочку «Калинонька» зараз виховують понад тридцять малюків. Скоро до закладу прийдуть нові дошкільнята, –  розповідає завідуюча. У селі постійно народжуються діти, що неабияк тішить. Адже Велика Калинівка, де мешкає близько трьохсот людей, не занепадає, а навпаки розвивається.

Нині Велика Калинівка входить до складу Олешинської територіальної громади. Після об’єднання, розповідає тамтешній голова, мають змогу ефективно розпоряджатися коштами на місцях. Так, крок за кроком відроджувати навіть маленькі села.

 

 

 

 

 

" " " "