Охороняли правопорядок і показували себе: поліцейські краю також побували на «My fest»

571

Охороняли правопорядок і показували себе. Поліцейські краю також взяли участь у дводенному фестивалі «My fest». На їхній локації було все, щоби показати нашій молоді роботу копів зсередини. Тут тобі і автівки з серенами, і виставка зброї, і навіть тренінги з бойових мистецтв. Усім, хто завітає в подарунок – кулька.  А ще – чудовий настрій та незабутні враження. Хто не був – дивіться!

Ось так привітно та непомітно поліцейські краю заманювали молодь у власний світ. На «My festі» вони вирішили показати кожному, чим живуть – дати можливість не просто спостерігати, а, так би мовити, доторкнутися до професії.

Спробувати себе молоді та активні могли не лише за кермом, а й на батуті. Тут копи демонстрували прийоми самозахисту. Поруч впливали на свідомість. До власної локації правоохоронці запросили й партнерів із проекту «Інститут соціальних перемовників».

Насправді комунікації «громадяни – поліція» на «My festі» нічого не заважало. Копи кажуть, щиро втішені тим, що їхня професія сьогодні викликає неабиякий інтерес серед молоді. Певні, з часом він переросте у розуміння, довіру та законослухняність. А когось, можливо, приведе до лав поліції.

" " " "