Частина автодоріг Хмельницької області увійшла в рейтинг найбільш аварійних в Україні

Від січня по жовтень 2020 року на одній з доріг Хмельниччини трапилася найбільша кількість ДТП

1272

На Хмельниччині одна з автодоріг, що проходить через три села, а також вся ділянка траси аж до сусідньої області, потрапила в український рейтинг найбільш аварійних автошляхів. Про це повідомив аза результатами експертного дослідження аналітичний портал “Слово і діло”.

Зокрема мова йде про трасу М-12 “Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знамянка”. Найбільш проблемні місця на цій трасі знаходяться в районі селищ Лугове, Копистин та Головчинці, котрі знаходяться в Хмельницькій області. Окрім ділянок на Хмельниччині експерти аналітичного порталу відзначили ряд доріг на Тернопільщині та Вінничині (села Громадське, Садове, Петрик, Лукашівка, Зарванці, розв’язка біля «Епіцентру» та об’їзне шосе Вінниці, Гайсин). Протягом десяти місяців на цих автошляхах трапилося 208 аварій, в результаті яких травмувалося 254 громадян та загинуло – 65.

Читайте також: ДТП у Хмельницькому: бетонозмішувач не розминувся з легковиком

Також небезпечною трасою вважається автодорога Н-25 “Городище – Рівне – Старокостянтинів”. При чому небезпечно вважається повністю вся протяжність автодороги. Щоправда тут зареєстровано дещо менше автопригод. У 70 ДТП загинуло 18 осіб та ще 88 отримали травми різного ступеню важкості.

" " " "