На Хмельниччині дві автівки злетіли у кювет

Автопригоди трапилися у різних локаціях Хмельниччини в один день

1051

Вчора ввечері, 15 грудня, рятувальники Хмельницької області двічі ліквідовували наслідки автопригод, в результаті яких транспортні засоби перекидалися та злітали у кювет. Про це повідомила прес-служба ДСНС Хмельницької області.

За попередніми даними, одна  з аварій трапилася  неподалік від села Мотрунки, що в Красилівському районі. Там легковий автомобіль марки “Славута” злетів з проїжджої частини в кювет та перекинувся догори колесами. В транспортному засобі перебувало дві людини, одна з яких жінка, що має інвалідність.

«Спільно з медиками надзвичайники транспортували до карети «швидкої» пасажирку з особливими потребами для подальшого обстеження. А вже після цього відімкнули акумуляторну батарею від живлення, аби авто не загорілася», – зазначили в ГУ ДСНС в області.

На щастя аварія не призвела до суттєвих тілесних пошкоджень у потерпілих.

Через деякий час на гарячу лінію “101” надійшло повідомлення про ще один аналогічний випадок. Цього разу аварія трапилася в Ярмолинецькому районі нпподалік від села Антонівці.

Водій іномарки Opel Vivaro втратив контроль над автомобілем, що призвело до таких самих наслідків – машина злетіла у кювет та перекинулася. Водія звільнили з пошкодженого автомобіля свідки аварії ще до прибуття бійців ДСНС, після чого передали його медикам.

Читайте також: ДТП у Летичівському районі: водій ВАЗу загинув на місці події

Надзвичайники відімкнули від живлення акумуляторну батарею, а правоохоронці встановлювали причини та обставини події.

 

" " " "