Чемеровецька громада продовжує дивувати.

990

Чемеровецька громада продовжує дивувати. Тут допомагають батькам раніше виходити із декретної відпустки. Місцеві дитячі садочки із радістю приймають на виховання малечу вже на першому році життя. Таким навряд зможе похизуватися навіть обласний заклад дошкілля. Як громаді вдалося організувати простір та роботу ?

Дитячий садочок «Червона калина» знаходиться у селищі Чемерівці. Нині його відвідує близько 150 дітей. За мірками громади це достатньо великий заклад дошкілля. Із вигляду він чепурненький, вуличні дитячі майданчики укомплектовані ігровими комплексами. Групи просторі та й браку в іграшках діти не мають.

Щоправда, цим вже нікого не здивуєш. Та є одна особливість цього закладу – сюди зараховують діток із одного року.

Тут є кабінет психолога і логопеда. Через відсутність довжелезної черги із кожним вихованцем встигають ретельніше попрацювати. Кажуть, дитина тут на першому місці.

Ольга Тандеряк працюєвихователькою вже п’ять років поспіль. Саме вона виховує найменших діток. Каже, кожен із них індивідуальність, щоправда ще маленька. Тому у своїй роботі шукає сучасні підходи.

Після об’єднання Чемеровецької ОТГ тут розпочали робити ремонт. Завдяки підтримці підприємців та коштам громади змінили майже все. Нині заклад модернізований, переведений на твердопаливний котел, встановлені  металопластикові вікна, замінена покрівля. Вихователі кажуть, коли матеріально все гаразд – і працюється легше.

 

 

" " " "