Чемеровецька ОТГ. У громаді поділилися планами на 2021-й рік

520

Завершити почате та розпочати нове. У Чемеровецькій об’єднаній територіальній громаді поділилися планами на поточний рік. Цього року в ОТГ велику роботу планують зробити в напрямку центрального водопостачання у населених пунктах. За планом питною водою мають забезпечити всі 46 населених пунктів об’єднання вже в 2021. Окрім того, тут планують відремонтувати районну лікарню.

Минулого року в Україні розпочався процес передачі центральних районних лікарень на баланс об’єднаних територіальних громад. У Чемеровецькій громаді лікарня вже перейшла до ОТГ. Голова каже, це не абияк вдарить по бюджету ОТГ проте, вже покращують мед заклад.

Наступним чим займатимуться у 2021-му році в громаді  – це водогони. За минулий рік за місцевий бюджет було прокладено близько тридцяти кілометрів мереж.

Найбільше роботи та затрат буде у двох старостатах, розповідає голова громади. В одному центральне водопостачання є частково, в іншому взагалі немає. Загалом на водогони цього року у Чемеровецькій громаді планують витратити близько 20 мільйонів гривень.

 

" " " "