Чемпіонат Хмельницької області з баскетболу

1098

І знову про спортивну осінь. Нещодавно в обласному центрі пройшов другий етап чемпіонату Хмельниччини з баскетболу серед чоловіків. За право називатися найкращою змагалася четвірка команд: Хмельницький, Шепетівка, Кам’янець-Подільський та Полонська ОТГ.

Баскетбольна осінь у Хмельницькому продовжується. Так, днями в обласному центрі визначили чемпіона Хмельниччини з баскетболу серед чоловіків. На право називатися найкращими претендували чотири команди з різних куточків краю.

Щоправда, нарікає головний суддя, минулого року команд було більше.

Так би мовити, у малому фіналі Шепетівка зіграла з Полонською ОТГ, а ось у фіналі зустрілися Хмельницький та Кам’янець-Подільський.

За команду Кам’янця-Подільського вболіває та й грає Євгеній Славін. Йому, до слова, вже за 60 і відколи себе пам’ятає, каже чоловік, полюбляє баскетбол. Нині ж свою команду бачить чемпіоном.

Власне, так і сталося. У малому фіналі Шепетівка переграла Полонську ОТГ, а ось у фіналі Кам’янець-Подільський здолав Хмельницький. Щоправда, головне не перемога – ці чотири команди мають спільну мету – розвиток баскетболу на Хмельниччині.

А це вже «мінус», каже головний суддя, адже фактично, аби баскетбол у місті та й області розвивався, потрібно виховувати молодь.

 

" " " "