Чемпіонат міста з регбі 5

2164

Впевнені у собі, принципові та налаштовані перемагати. У Хмельницькому завершився чемпіонат міста серед наймолодших регбістів, це – учні 4-го та 5-го класів. Участь у турнірі взяли 13 команд, втім до вирішальних ігор дійшли тільки шість найсильніших.

Ще зовсім юні, втім амбітні і кожен з них налаштований тільки на перемогу. Нещодавно у Хмельницькому завершився чемпіонат міста серед наймолодших регбістів. За перемогу змагалися учні 13 шкіл.

Змагалися майбутні чемпіони у регбі 5 або безконтактному регбі. Такий вид регбі, в першу чергу, знайомить наймолодших гравців з самим спортом, а до того ж зводить до мінімуму травматизм на спортивному майданчику.

А цього ж року участь у чемпіонаті взяли 13 команд. До вирішальних ігор дійшли тільки шість найсильніших, а ось чемпіонами стали гравці десятого НВК.

Секрету успіху, каже гравець команди Ярослав Бондар, як такого немає. Треба багато тренуватися і головне – слухати тренера.

Після чемпіонату з регбі 5, найкращих гравців познайомлять з контактним регбі та відберуть до дитячих команд, що виступають на рівні країни. У такий спосіб, кажуть професійні регбісти, готують собі і заміну, і гідних конкурентів.

Наступний турнір, де майбутні чемпіони знову визначатимуть між собою кращих, відбудеться вже наступного року. У січні юних регбістів збирає міська шкільна спартакіада з регбі. Тетяна Кукуріка, Ігор Павлюк. Головні новини Хмельниччини.

" " " "