«Снігова королева» у Хмельницькому.

1097

У Хмельницькому театрі імені Михайла Старицького готують виставу для дітей. Вже 25 грудня об 12 годині презентують «Снігову королеву». У місті покажуть її вперше. Нині над  створенням вистави трудиться чи не у весь колектив театру, адже під час святкових днів заплановано понад 20 показів. Історія маленьких Кая та Герди не нова, але від того не менш захоплююча. Адже розповідає про щирі бажання та мрії, задля здійснення яких на допомогу може прийти цілий світ.

Покликана розтопити серця найменших містян. Казка «Снігова королева» Ганса Крістіана Андерсена оживе на сцені театру імені Михайла Старицького. Ця історія відома усім, про те, як маленька дівчинка врятувала свого брата від хитрих задумів.  Окрім чудової новорічної оповіді, вистава має на меті розкрити й освітянську місію.

Дмитро Франчук у казці виконує головну роль молодого Кая. Каже, аби вжитися у неї, доводиться тренуватися по дві-три репетиції на день. І підготовка триває вже майже місяць. Та від таких навантажень отримує професійне задоволення. Адже остання дія вистави того дійсно варта.

Олександр Віт грає не менш відповідальну роль у цій казці – Ворона. Тому що саме із знайомства Герди та його героя починається справжня пригодницька подорож.

Перед виставою для дітей влаштують цікаву святкову програму біля ялинки. Святий Миколай з Ангелами вітатимуть та гратимуться з маленькими глядачами.

" " " "