Замість парасольок – новорічні ялинки.  

830

Ялинковий ліс серед міста. Кілька днів тому у Хмельницькому з’явилася нова фотозона біля кінотеатру «Планета». Там літні кольорові парасольки замінили на зимові святкові деревця. 130 маленьких ялинок, вбрані у червоні бантики та прикрашені гірляндами, підготовлювали понад два дні. Отож, кілька зимових місяців вони будуть створювати новорічний настрій та наповнюватимуть фотоальбоми хмельничан щасливими спогадами.

130 новорічних красунь прикрасили вулицю біля кінотеатру «Планета». Ще улітку тут висіли парасольки – так керівництво розважального закладу започаткувало  чудову традицію тішити містян та гостей Хмельницького новими фотозонами. Цього разу усіх здивували маленькими ялинками.

Містянам такі прикраси до вподоби. Щоправда, поки ще не всі встигли зробити собі світлину на згадку. Кажуть, прийдуть до кінотеатру ввечері, коли сяятимуть усі гірлянди і тоді світлини стануть більш атмосферними та новорічними. Тоді залюбки поповнять свій домашній архів веселими фотографіями з чудового місця.

Усі ялинки купували та демонтували власноруч. На це витратили понад два дні та двадцять тисяч гривень. Висітимуть вони допоки не потеплішає.

" " " "