Чемпіонат області з баскетболу серед дітей

1617

Хмельницький, Шепетівка та Полонне. В обласному центрі відбувся Чемпіонат області з баскетболу серед дітей. Участь у турнірі взяли десять команд – шість команд хлопчиків та чотири дівчаток. Ледь не половина – це представники Хмельницького, інші – з міст, де баскетбольні традиції поважають. Щоправда, Кам’янця-Подільського на дитячих змаганнях не було. 

Хмельницький, Шепетівка та Полонне. В обласному центрі відбувся Чемпіонат області з баскетболу серед дітей. Участь у турнірі взяли юні спортсмени 2004-го та 2005-го років народження.

За перемогу змагалися десять команд. Традиційно, хлопчиків більше.

Ледь не половина команд – це представники Хмельницького, інші – з міст, де баскетбольні традиції поважають, на кшталт Шепетівки та Полонного.

Якщо не перемога, то у призери точно потраплять, каже тренер з Полонного. А загалом, діти задоволені. Одні воліють показати, чого навчилися, у інших – більш амбітні плани.

Як би там не було, кажуть діти, а під час літніх канікул, часу не марнуватимуть. Баскетбол, футбол чи інший спорт – різниці немає. Головне, аби відпочинок був активним та здоровим.

 

" " " "