Чемпіонат України з рукопашного бою у Києві

1515

Доза та легкий контакт, ката зі зброєю та без. Хмельницькі спортсмени повернулися з Чемпіонату України з рукопашного бою. Відбулися змагання у Києві. Цього року, як ніколи, Чемпіонат об’єднав рекордну чисельність учасників зі всієї країни. Хмельниччину представляли бійці спортивної школи «Самсон-Право».

Доза та легкий контакт, ката зі зброєю та без зброї. У Києві відбувся Чемпіонат України з рукопашного бою. Цього року, як ніколи, змагання об’єднали рекордну чисельність учасників зі всієї країни. Хмельниччину представляли бійці спортивної школи «Самсон-Право».

Якщо минулого року до Києва їздили лише декілька бійців, то цього – ледь не тридцять. Справа в тім, що кошти на поїздку традиційно бралися з батьківської кишені, цьогоріч – левову частку витрат взяло на себе обласне управління молоді та спорту.

Один з таких – Вова Яворський. На цьогорічному чемпіонаті боєць піднявся на найвищу сходинку п’єдесталу. Розповідає, було важко, втім з омріяним золотом до Хмельницького таки повернувся.

А ось у Дениса Федюніна – дві бронзи. Двічі призером юнак став у легкому та дозованому контактах. Ділиться, програв, бо схибив у техніці боротьби. Тепер відточить навики і наступного року поїде за золотом.

Далі у самсонівців знову змагання. Традиційно, до Дня захисту дітей школа «Самсон-Право» організовує відкритий чемпіонат області з рукопашного бою.

 

" " " "