Через біль до посмішки – як відділення дитячої стоматології освоїлося на новому місці.

593

Заговорюють зуби і відновлюють посмішки. Тиждень тому хмельницьке відділення дитячої стоматології переїхало у нові комфортні умови – на другий поверх міської дитячої поліклініки. Відремонтоване крило виблискує сучасним інтер’єром і веселими кольорами, усе для того, аби сліз тут було менше, а посмішок більше.

5-річний Костик разом із бабусею і сестричкою прийшов полікувати зубки. Спершу хлопчик злякався, а потім, зрештою, довірився фахівцям.

Дійсно – не боляче, швидко і комфортно, підтверджує слова хлопчика бабуся. Жінка не раз ходила з онуками у старе приміщення. Каже, різниця відчутна.

Медики додають, окрім нового приміщення, отримали три нових сучасних стоматологічних крісла – кожен вартістю близько 100 тисяч гривень.

Тепер якісно обслуговують близько сотні маленьких пацієнтів на день. Кажуть, головне вчасно «заговорити зуби», бо слухняні далеко не усі.

Стоматологи кажуть, образу довго не тримають, особливо, якщо пацієнт, зрештою, задоволений і посміхається.  Оновлене відділення працює 5 днів на тиждень, на вихідних діє  невідкладна допомога, також є хірургічний кабінет.  Фахівці зазначають, аби все ж не стати постійним клієнтом, краще ретельно чистити зуби  і правильно харчуватися.

" " " "