Черговий заїзд у «Берег надії»

968

Розваги, екскурсії, яскраве дозвілля, а ще реабілітація та іпотерапія – усе це у центрі «Берег надії», що за кілька десятків кілометрів від Хмельницького. Сюди приїздять учасники війни на Сході разом із родинами. Кажуть, тут є все аби відволіктися від армійських буднів та провести час у колі сім’ї.

Пані Ірина відпочиває у центрі «Берег надії» разом із родиною. Її чоловік – військовий, постійно виконує завдання у зоні проведення операції об’єднаних сил. Війна стала випробуванням не лише для вояка, але й для всієї родини. Тому, відпочинок на природі – гарний спосіб, аби розлабитися, та стати ближчими.

У рекреаційному центрі «Берег надії», що у селі Головчинці, за кілька десятків кілометрів від обласного центру влітку оздоровлюються діти армійців, котрі воювали на Донбасі, а восени та навесні військові з родинами. Цього річ було 7 заїздів. Кажуть, намагаються створити максимально комфортні умови, як для дорослих, так і для малечі.

Під час осінніх шкільних канікул оздоровлюються родини. Користь не лише від перебування на свіжому повітрі. У центрі працюють лікарі – психолог, реабілітолог, займаються іпотерапією. Пані Аліна у «Березі надії» вперше. Її синочок – найменший відпочиваючий. Йому лише три місяці.

Робота з військовими, котрі пройшли Донбас, так і з членами їхніх родин потребує особливої уваги. На допомогу психологам стають свіже повітря, природа, а головне час проведений з родиною, найкращі ліки від спогадів війни. Тут різноманітне і якісне харчування. Не залишаються осторонь формування меню і тимчасові мешканці «Берегу надії»

За словами радника міського голови з питань учасників АТО Ігоря Олійника нині охочих відпочити у «Березі надії» не бракує. Вже в планах збільшення кількості відпочивальників. Оздоровлення для українських захисників, та членів їхніх родин безкоштовне. Щоправда, лише для тих, хто має хмельницьку прописку.

" " " "