Черги, як у Союзі: в обласному центрі почали видавати електронний квиток.

929

 Хочеш їхати – стій! В обласному центрі почали видавати електронний квиток. Другий день під соцзахистом черги, як у Радянському Союзі. Люди навіть не приховують, місце займають, починаючи від 7 ранку. Кажуть, бояться прогавити шанс на безкоштовний проїзд. В управлінні кажуть, це – неможливо. Хто має право – так і їздитиме задарма. Посвідчення отримають усі. СТЕНД-АП: Оксана Чушкіна, журналістка – 00544 – 00:03 – «Люди надворі – люди всередині. У Хмельницькому почали видавати електронні квитки – ажіотаж неабиякий»

 В управлінні соцзахисту не протиснутися.

 Від вчора в обласному центрі почали видавати так звані електронні квитки. Лише в понеділок їх отримало 700 хмельничан. Марія Іванівна – уже хизується новомодним проїзним документом.

 Жінка каже, скористатися е-квитком намагалася вже сьогодні – на жаль, не вийшло.

 Жінка каже, незважаючи на це, в центр доїхала як і годиться, задарма. Зізнається, проїзний документ отримувала не у соцзахисті. Його забирала без черги – у домоуправлінні. На жаль, так пощастило не всім.

 В соцзахисті кажуть, інформація в пана – не вірна. Видача в мікрорайонах присутня.

 Пані Людмила додає, за електронним квитком в саме управління йти аж ніяк не обов’язково. Та й квапитися сенсу немає жодного. Електронний квиток іще не працює. Те, що кондуктори про нього – ні сном, ні духом – цілком нормально. Наразі діють пенсійні посвідчення.

 Посадовиця запевняє, радянські черги у управлінні не варто створювати, адже е-документів обов’язково стане на всіх.

 

" " " "