З Рівненської АЕС на Хмельницьку привезли нового генерального директора

Колишнього очільника Хмельницької атомної Миколу Панащенка залишили головним консультантом президента Компанії на майданчику ХАЕС

2742

Колективу Хмельницької атомної електростанції представили нового генерального директора – Андрія Козюру, повідомляє сайт Хмельницької ОДА.

Представляти нового очільника атомної приїхало київське керівництво на чолі з т.в.о. президента НАЕК “Енергоатом” Павлом Павлишиним. Крім нього у заході взяли участь іще два київських посадовці з “Енергоатома”.

Павло Павлишин, перш за все, подякував за плідну п’ятнадцятирічну роботу на посаді генерального директора ХАЕС Миколі Панащенку. Той, у свою чергу, теж побажав стабільності і процвітання рідній станції, пообіцявши, що й надалі працюватиме заради колективу.

Андрій Козюра – в атомній енергетиці не новачок. До цього призначення він працював  заступником головного інженера з електрообладнання та систем контролю і управління на Рівненській ХАЕС.

Виступаючи перед колективом ХАЕС, він запевнив, що працюватиме задля розвитку довіреного йому найбільшого енергетичного підприємства області.

Читайте також: На Хмельницькій АЕС не можуть вчасно завершити ремонт першого енергоблоку

“Вдячний за довіру знову повернутися на Хмельниччину, на ці гарні, благодатні місця, де я народився і виріс, та на найбільше енергетичне підприємство області. Головне завдання вбачаю в забезпеченні ядерної і радіаційної безпеки ХАЕС, завершенні ремонту Х/1 після виконання комплексу робіт з продовження терміну експлуатації. Впевнений, що нам все вдасться”, сказав Козюра.

" " " "