Чи безпечно подоляни відгуляли різдвяно-новорічні свята?

935

П’яні кермувальники-втікачі, пожежі із загиблими, ДТП з постраждалими та рятування лебедів – такими надзвичайними подіями відзначився перший тиждень 2019 року. Загалом за цей час копи зафіксували півтисячі правопорушень, а рятувальники встигли приборкати 2-а десятки пожеж.
Новорічна ніч в області минула відносно без пригод. Зіпсував картину хіба що квартирний злодій, якого вдалося упіймати на гарячому, кажуть копи.
Першого п’яного водія копи виявили вже під ранок 1 січня. Вміст алкоголю у крові 18-річного порушника був майже 2 проміле. За дві доби зупинили наступного нетверезого за кермом. Щоправда, добродій не одразу дався копам у руки. Спершу заставив добряче побігати за собою.
А ще за перший тиждень 2019-го копи упіймали нетверезого неповнолітнього водія без прав і таксита на підпитку. Загалом 25-ть кермувальників «під мухою» і майже стільки ж ДТП. На щастя, без загиблих. Патрульні кажуть, торік правопорушень на дорозі було куди більше.
Тим часом вогнеборці теж спостерігають зменшення кількості пожеж у свята. В новорічну ніч, на щастя, тривожні сирени в області не лунали. Хіба що у Кам’янці-Подільському дснсівці рятували лебедів від нафтопродуктів. Паливо потрапило у місцеву водойму з прихованого під землею резервуару.
А вже 2-го січня в Ізяславі горів продовольчий склад. Вогонь швидко приборкали, постраждалих не було.
Загалом за перший тиждень року рятувальники приборкали 2-а десятки пожеж. Одна з яких завершилася фатально – загинуло двоє пенсіонерів. Попри це дснсівці фіксують зменшення кількості пожеж.
Що ж стосується місць масових гулянь, то там надзвичайних подій не сталося.

" " " "