Чи можливе лікування без ліків? У Хмельницькому відкрився центр антибольової профілактики.

4845

Нетрадиційна та унікальна методика  – хіджама з’явилась у Хмельницькому. Про ефективність цього способу лікування вже давно знають у країнах ісламського світу. Хіджама – по своїй простоті і результативності абсолютно геніальний спосіб позбутися багатьох захворювань шляхом виводу брудної крові з організму. Процедура кровопускання займає близько 20 хвилин і позбавляє від головного болю, сердечного, підвищеного тиску і навіть безпліддя. Наші колеги ознайомились із новою технологією та поспілкувались з пацієнтами.

Вакуумні баночки, леза та спирт – це арсенал інструментів спеціаліста із хіджама. Кровопускання практикується віками, але в нашій країні не має великого попиту.

Хіджама – це кровопускання, що здійснюється в лікувальних цілях. Не всі знають, що кров в організмі людини застоюється. Без руху кров починає «старіти», втрачає свої якості. Хіджама – це якраз те, що допомагає позбутися застояної брудної крові. Випускаючи деяку частину крові з організму, ми змушуємо його включати резервно-відновлювальні механізми і виробляти нову кров, яка покращує загальний стан людини і навіть допомагає вилікуватися від багатьох хвороб.

Пан Володимир пройшов вже кілька курсів хіджами. Каже, як тільки почув про те, що в нашому місті з’явився практик цього методу – не роздумуючи прийшов до центру.

Пані Людмила практикує не тільки хіджаму. В її центрі масажу антибольової профілактики можна отримати цілий спектр послуг, направлений на оздоровлення та очищення організму. Це і різноманітні види масажу та СПА-процедур, курси очищення організму натуральними препаратами.

Окрім оздоровчих послуг, центр масажу антибольової профілактики методом Людмили Янзюк надає і послуги освітні. Тут вас навчать різним видам масажу та хіджамі.

 Центр масажу антибольової профілактики методом Людмили Янзюк знаходиться на вулиці Шевченка 40/2, навпроти міської лікарні. Тут вам допоможуть відновити життєву енергію, вдосконалити свою фігуру та відчути впевненість у собі. Саме тут вам подарують здоров’я та красу без ліків!

 

" " " "