Ювілейний «Джаз-Фест Поділля» відлунав у Хмельницькому

1138

Музика вільних на Проскурівській. У Хмельницькому відлунав «Джазфест Поділля». Цьогоріч його вивели на новий рівень. Крім місцевих джазових виконавців, зі сцени поблизу кінотеатру Шевченка свої джазтвори зіграли Ofer Jazz Band, JULINOZA, Квартет Олексія Пєтухова, а закривав перший день – легендарний Танок на майдані Конго.

Це – відомий одеський піаніст Олексій Пєтухов. Він разом із своїм квартетом на сцені «Джазфесту Поділля» вперше. Після виступу музиканти діляться своїми враженнями.

А це – хедлайнери першого фестивального дня – Танок на майдані Конго. Для «Джазфесту Поділля» відіграли свою спеціальну програму  – «Джазі».

«Джазі» – проект, котрий з’явився у хіп-хоп-гурту ще 2003-го року. Відтоді він отримав чимало змін, та залишився легким, життєрадісним і мелодійним. Фронтмени ТНМК зізнаються – виступати із цим проектом для них по-особливому. Й дуже тішаться, що хмельничани безкоштовно можуть долучатися до тонкощів джазової культури.

Організовує міська рада джазовий фестиваль – не вперше. Цьогоріч він ювілейний у місті пройшов вп’яте. Він, зрозуміло, не настільки масовий, як скажімо «Rock&Buh», та  й поціновувачів джазу не надто багато. Переважно тому, що люди не знайомі із цією музикою.

" " " "