Чи популярне страхування серед  подолян? Підсумки тижня .

1106

Зламана нога, побитий градом дах чи  розтрощене в ДТП авто. Все це передумови до отримання страхової виплати, за умови укладення договору.  Накопичувальні програми лише  починають користуватися попитом серед подолян.  А от автоцивілка  – це досить популярний вид страхування.

Хмельничанка Оксана нещодавно  побувала у лікарів – вона  зламала ногу. Витрати на лікування навіть у таких випадках значні. У  прикрій ситуації втішало одне – жінці компенсацію на витрати виплатив банк.

Навіть кількасот гривень є значною підтримкою при нинішніх цінах в медицині. Тож страхування  є можливістю повернути свої витрати при непедбачуваних випадках.

Надійне майбутнє – саме до цього прагне кожен. Проте мало хто задумується, що ж варто зробити для щасливого життя. Поки у Європі та світі успішно діють сотні накопичувальних та страхувальних програм, українці не поспішають  укладати договори на страхування життя та здоров’я. Попитом користується  страхування авто, адже воно є обов’язковим , та страхування при виїзді за кордон.

Поступово  суспільство усвідомлює, що  варто себе убезпечити від негативних факторів. За останні кілька років популярності  набули накопичувальні програми  для навчання дітей.

Медична страхування  лише починає набирати популярності.  І тут має значення, хто в кінцевому випадку отримає гроші – медустанова чи клієнт, адже суми різні.

У страховій агенції наголошують – страхові внески, всупереч міфам, не є надто великими. Щоб застрахувати себе від нещасного випадку, людині це коштуватиме не більше, як дві чашки кави на день.  У той же час  юристи нагадують – при виборі страхової фірми не зайве перевірити її репутацію та умови укладення договору.

Хоча найбільше договорів громадяни укладають саме на страхування авто через вимоги закону, та добровільне страхування  також має свої переваги.

Окремим видом страхування є накопичувальні програми. Отримати гроші через певний період часу можна навіть без настання страхового випадку. Проте важливо уважно читати умови, під якими ставите підпис.

Тож страхування життя, майна чи відповідальності – це крок, перед яким треба зважити усі ризики. Адже в кінцевому випадку навіть Ваші гроші можуть піти  Вам не на користь.

 

 

" " " "