З бюджетів – по копійці: поліцейським – автівка.

1090

З бюджетів – по копійці: поліцейським – автівка. Ізяславським копам презентували новенький Daewoo Sens. Місцева влада розкошелилась аж на 200 тисяч. Половину коштів зібрали з сільрад, половину виділили з районного бюджету. Усе для того, аби допомогти поліції працювати краще, а громадянам почуватись безпечніше.

Поліцейські Ізяславщини отримали новесеньку автівку. Daewoo Sens їм презентувала місцева влада.

Перша автівка давно і якісно слугує в роботі дільничним інспекторам району. Друга також дістанеться саме їм. Таким чином місцева влада хоче допомогти поліцейським працювати краще. Швидше дістатись до найвіддаленішого населеного пункту, а, отже, швидше допомогти. Старший дільничний Сергій Білян переконує, на колесах зможе прочісувати дільницю з дня у день. Не приховує, ногами, враховуючи її протяжність, зробити це було просто неможливо.

На обслуговуванні у пана Сергія сьогодні 8 сіл та 7 тисяч населення. Дійти до кожного дільничний тепер зможе, на щастя, не у буквальному сенсі.  Зважаючи на це, поліцейський не приховує вдячності і сподівається, що місцева влада і в подальшому допомагатиме, адже, переконаний, лише разом можна досягти успіху.

 

" " " "