Погоня за порушником закінчилася стріляниною : патрульні втретє застосували зброю

2045

Погоня за порушником ПДР закінчилася стріляниною. Патрульні області втретє застосували зброю. Цього разу цілили по колесах автомобіля, водій якого намагався втекти від протоколу за порушення правил дорожнього руху. Авто зупинили у місті близько 5 ранку. Кермувальниця знехтувала правилами маневрування. Від неї поліцейські відчули запах алкоголю. Запропонували пройти тест на драгері – жінка відмовилась. Поки поліцейські складали протокол, панянка пішла грітися до машини. Неочікувано, за кермо пересів пасажир і почав втікати.

На попередження, кажуть поліцейські, водій аж ніяк не реагував, навпаки, додав газу і поїхав на виїзд.

Розуміючи, що кермувальник може спричинити біду, копи пустили у хід зброю Наблизившись до автівки впритул, вони почали стріляти. Два попереджувальних вистріли горе-водія не зупинили. На гальма він натиснув за 15 км до Старокостянтинова. Там різко розвернувся й почав рух у зворотному напрямку. Патрульні знову почали стріляти.

Перед тим утікач протаранив поліцейську автівку і ледь не зіткнувся із зустрічкою. Усі порушення копи зафіксували, матеріали по адмінпротоколам незабаром будуть передані до суду. Водієві-утікачу, як і його супутниці буде також пред’явлено звинувачення за ст. 130 – він також відмовився пройти освідування.

 

" " " "