Чи вірять хмельничани тому, що на бордах написано ? Підсумки тижня .

1018

Кожен голос – на вагу золота. Аби набити собі базу прихильників, деякі кандидати, навіть ще не зареєструвавшись, уже активно агітують за себе. Із бордів в очі городянам вже дивляться і Юлія Тимошенко, і Олег Ляшко, Арсеній Яценюк, Ольга Богомолець, Анатолій Гриценко та чинний Президент. Поховалися за текстом Юрій Бойко, Володимир Зеленський та Андрій Садовий. Місто прямо таки заполонили кандидати. З одного боку, це – плюс, адже рекламні агенції гарно заробляють на традиційному передвиборчому параді кандидатів. З іншого… А іншого немає, адже більшість бордів – пустослівні та беззмістовні. Цього тижня ми намагалися з’ясувати – чи вірять хмельничани тому, що на бордах написано.
Візьмемо, до прикладу, Арсенія Яценюка. Політик в Президенти ніби не йде, а вже окупував усі рекламні площі в місті. Куди не плюнь – Арсеній Петрович. Із промовистими, втім, геть не зрозумілими лозунгами. Візьмемо, до прикладу, це – «Українська мова, кіно, пісня». Напевно, це політик про свої вподобання. Любить видно рідну мову. А, от яке кіно та пісню приховує. Не всі ж карти перед виборами розкривати.
Здається другим за кількістю бордів у Хмельницькому є ще один лідер партії. «Слуга народу» нічого не обіцяю, якби натякає.
А, от, Юлія Тимошенко досі не може відійти від свят. Вітає з Новим роком та Різдвом.
Ще одна панянка із білбордів–Ольга Богомолець. Просто справедлива. До справедливості, до речі, апелює й Олег Ляшко. На борді політик як завжди із бабусями.
Андрій Садовий – поза кадром. Чого світитися, коли йдеш в наступ?
А, от, Анатолій Гриценко війни не хоче – прагне миру і навіть після років роботи у вищих ешелонах влади й досі вірить, що чесних більше.
Юрій Бойко рекламує не то себе, не то політичну силу Вадима Рабіновича. Як кажуть, хто платить – той замовляє музику.
Президент Петро Порошенко просто констатує факт, про який не знає хіба що лінивий – Україна отримала томос. Таких бордів по всьому місту – хоч греблю гати. Парад ка ндидатів – величезний «плюс» для рекламників. Адже, кожен такий вартує чимало. Виготовлення.
Розміщення – набагато дорожче. Ціна залежить від місця розміщення рекламної площі, а, інколи й від кандидата.
Навіщо витрачати такі кошти на пустослівну рекламу своїх особистостей хмельничани, кажуть, не розуміють. Ті, хто визначився із кандидатом й без того за нього проголосують.
На борди, переконують люди, давно не реагують. Адже, головне – не красномовні обіцянки, а дії.

" " " "