Чим пригощати хазяйку прийдешнього року? Чи можна у рік Свині їсти страви зі свинини?

1733

Новий рік – свято особливе і питанням про те, що повинно бути на столі в 2019 році згідно з Східним календарем, варто замислитись заздалегідь. Господинею року стане Жовта Земляна Свиня. Вікторія Земба дізнавалась що можна і що не можна ставити на святковий стіл і що готуватимуть хмельничани.

Щоб прийдешній 2019 рік приніс вам удачу, у святковому меню варто врахувати переваги “господині” року – Жовтої Земляний Свині. Ця тварина любить ситно поїсти, тому обов’язково оцінить щедрий і багатий стіл. Меню на рік Свині має бути простим, невимушеним і домашнім – як і покровителька року. А щоб не розгнівати Жовту Земляну Свиню, слід заздалегідь з’ясувати, які продукти варто виключити з меню. Зрозуміло, не можна ставити на новорічний стіл 2019 страви із свинини – молочних поросят, буженину, сало, холодець, сосиски, ковбаси, паштети, бекон і шинку. Хмельничани, щоправда не всі готові відмовитись від свинини у новорічну ніч, але є й ті, хто вірить у прикмети.

Новорічний стіл-2019 повинен бути багатим і різноманітним. Гостей потрібно пригощати цікавими закусками, фруктами і десертами. Страв зі свинини все ж краще уникати з поваги до господині прийдешнього року, проте можна оформити приготування у вигляді свинки. Що ж стосується напоїв, то в рік Свині варто віддати перевагу легким винам, шампанському та оригінальним домашнім коктейлям. Гарних та смачних свят вам!

" " " "