Чоловіку, котрий пограбував дівчинку в Хмельницькому, обрали запобіжний захід

Днями у Хмельницькому чоловік з погрозами пограбував дев'ятирічну дівчинку

1056

У Хмельницькому правоохоронці взяли під варту чоловіка, котрий днями напав з погрозами на дев’ятирічну дівчинку, викравши в неї смартфон та 700 гривень. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

8 лютого до Хмельницького районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що в обласному центрі по вулиці Тернопільській близько 16.00 години невстановлений чоловік перестрів 9-річну дівчинку та, погрожуючи їй, вихопив у дитини мобільний телефон «iPhone» та конверт, у якому було 700 гривень.

Того ж дня чоловіка виявили в дворі одного з будинків, що розташований неподалік від місця злочину. Правоохоронці провіряли двори та під’їзди. Ймовірно, відчуваючи безнадійну ситуацію, зловмисник вистрибнув з під’їзду прямо на очах правоохоронців та почав тікати, однак поліцейські його наздогнали.

Як виявилось, чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини і тільки рік тому звільнився із місць позбавлення волі.

Читайте також: У Хмельницькому чоловік пограбував дитину

Нападникові вже оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Чоловікові може загрожувати до 6 років позбавлення волі.

" " " "