На Хмельниччині негода допомогла поліцейським впіймати крадія

Зловмисника впіймали по слідам на снігу

1112

На Хмельниччині правоохоронцям вдалося розшукати та затримати крадія по “гарячих” слідах на снігу. Про це розповіла прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

За попередніми даними інцидент трапився на початку лютого цього року в селі Романівка, що в Чемеровецькому районі. Розраховуючи на те, що хазяїни одного з будинків приїдуть до себе на дачу вже навесні, зловмисник пробрався в домівку та викрав з неї деякі речі на загальну суму близько 15 тисяч гривень.

При цьому на можливість того, що хазяїнам знадобиться відвідати будинок раніше крадій, очевидно, не розраховував. Натомість саме це і трапилось. Коли потерпілі зайшли в свою домівку вони одразу ж помітили, що деякі речі зникли та повідомили про крадіжку правоохоронцям.

Читайте також: На Хмельниччині молодик побив рідну бабусю заради декількох тисяч гривень

Завдяки тому, що злочин трапився саме тоді, коли випав сніг, слідчо-оперативна група змогла вийти по залишених на ньому слідах прямісінько до оселі крадія. Ним виявився місцевий 21-річний селянин. В ході бесіди з поліцейськими він не став заперечувати свою причетність та одразу ж показав, де сховав чужі речі. Крадене вилучили для проведення експертизи та подальшого повернення законним власникам.

" " " "