На Хмельниччині посадили за ґрати 61-річного чоловіка, котрий вбив свою дружину

Наступні вісім років свого життя чоловік проведе у в'язниці

757

Нетішинський районний суд завершив розгляд справи про вбивство місцевим жителем своєї дружини та оголосив вирок. Про це повідомила прес-служба національної поліції Хмельницької області.

Подія трапилася майже рік тому, 20 лютого, в місті Нетішин. В той день подружжя разом розпивало спиртне. В ході чаркування між чоловіком  та його 58-річною дружиною зав’язався конфлікт, котрий згодом дійшов до рукоприкладства. Зловмисник почав сильно бити потерпілу руками, ногами та ременем в усі області тіла. Від отриманих травм жінка знепритомніла.

Тоді до чоловіка дійшло, що він накоїв, однак зателефонував він не до лікарів чи правоохоронців, а до сусідки ,якій розповів про ситуацію. Саме ця жінка одразу ж викликала на місце події усі відповідні держслужби. Медики намагалися допомогти потерпілій, однак усі їхні спроби виявилися марними. Потерпіла загинула на місці події.

Читайте також: На Хмельниччині молодик побив рідну бабусю заради декількох тисяч гривень

Майже протягом року Нетішинський районний суд розглядав матеріали кримінального провадження доки не виніс вирок. За вчинений злочин зловмисник проведе наступні вісім років свого життя за ґратами.

" " " "