Чому хмельницька молодь обирає настільні ігри?

1360

Монополія, манчкін чи дженга… Усе це – назви популярний настільних ігор. Нині вони набирають популярності, щонайменше у Хмельницькому. Громадська організація «Молодь за краще майбутнє» щонеділі проводить батли із настілок у бібліотеці для юнацтва. А вже 20-28 червня проведе у місті справжнісінький чемпіонат по підліткових клубах Хмельницького.

В руках у Вероніки картки із різними зображеннями. Це – реквізит до настільної гри під назвою «Діксіт». У цю гру, зізнається дівчина, грає вперше, та правила не складні.

Це – одна із багатьох настільних ігор, в які грає молодь Хмельницького. Вероніка каже, її улюблена «Монополія». Та переважно всі настілки спрямовані на комунікацію поміж учасниками: так і розважаються, і спілкуються, і розвиваються. У бібліотеці для юнацтва щонеділі грають у різні ігри,  а вже незабаром планують до настілок долучити усе місто.

Там дев’ять днів поспіль – від двадцятого по двадцять восьме червня щодня о 15:00 гратимуть у різні настільні ігри.

Долучитися до турніру можна у будь-якому із семи підліткових клубів нашого міста. Вік, до речі, підлітковим не обмежується. До гри запрошують хмельничан від шести років і до безкінечності.

" " " "