У парку Шевченка розгорнувся літній табір

1186

Малюнки кавою, цікаві квести та туристичні пригоди. Парк імені Шевченка на один день перетворився на літній табір для дітей. Умовно, територію скверу поділили на три локації – спортивну, творчу та психологічну. У першій усі табірники вживалися у роль юного туриста, у другій – розмальовували гіпсові фігурки та навіть творили кавою, а у третій розгадували головоломки та спілкувалися з психологами.

На один день сквер імені Шевченка перетворився на літній табір. Його територію, умовно поділили на три локації – спортивну, творчу та психологічну. В останній, до прикладу, табірники міста та й усі охочі розмальовували гіпсові фігурки та спілкувалися з психологами.

А наступна локація, мабуть, – найсмачніша. Тут юні табірники опановували мистецтво малюнку кавою.

Ілона, до прикладу, обрала ведмедика. Такий малюнок, зізнається дівчинка, – не тільки гарний, а й запашний.

А наступна локація – найбільш активна з усіх. Подолання уявних перешкод, орієнтація на місцевості та краєзнавчий квест – фактично тут кожен з дітей мав змогу вжитися у роль юного туриста.

Олеся у ролі юного туриста спробувала себе вперше. Це, зізнається школярка, – цікаво та захопливо.

А до того ж туристичні гуртки у Хмельницькому безкоштовні. Тобто юним туристом може стати кожен. Головне – бажання. А щодо табірного літа – воно продовжуються. І, як запевняють організатори, у місті ще не одна локація стане осередком активного відпочинку для дітей.

" " " "