Чому не працює туалет на Кам’янецькому переїзді?

944

 Тема туалетів у Хмельницькому останнім часом стала вкрай актуальною. Так, у минулих випусках ми розповідали про нову вбиральню у сквері Шевченка. На її будівництво виділили більше ніж два мільйони гривень. Закрили на ремонт, ще влітку, вбиральню і на Кам’янецькому переїзді. Люди, які чекають тут на потяг, бігають кущами у пошуках затишної місцинки для природніх потреб. 

 Сотні людей щодня очікують тут на свій потяг. Камянецький переїзд важливий пасажирський пункт, тут зупиняються усі приміські потяги. І якщо перепочити, перекусити та попити тут є де, то для інших природніх потреб місця немає. Або терпи, або шукай кущі. Вбиральня на переїзді вже понад три місяці закрита на ремонт.

 Люди обурюються. Кажуть, про пасажирів ніхто не дбає.

 Ця вбиральня стоїть на балансі Спецкомунтрансу. Там сказали, будівля аварійна і коштів на її ремонт поки що немає.

 В управлінні житлово-комунального господарства кажуть, писали листа до керівництва Укрзалізниці, аби ті взяли вбиральню на свій баланс, адже зрештою вона знаходиться на території залізничного переїзду.

 Капітальний ремонт цієї вбиральні у дуже далекій перспективі, тож поки вирішать. кому вона належить, людям на вокзалі доведеться продовжувати бігати у кущі.

 

" " " "