На Хмельниччині засуджений просив пом’якшити вирок, бо він ще занадто молодий

Маючи непогашену судимість за кількома статтями кримінального кодексу, молодик примудрився заробити собі додатковий термін ув’язнення

960

“Бонус” до вже призначеного судом покарання 24-річний парубок заробив у лютому 2019 року. Справа була в Полонному. Зустрівши двох жінок, що їхали на велосипедах, матір і дочку, чоловік заходився їх ображати. Ті у відповідь попросити його притримати язика. Однак замість того, щоб скористатися мудрою порадою, молодик накинувся на молодшу жінку. Він скинув її з велосипеда та почав товкти дівчину кулаками. Намагався поцілити в обличчя та в голову. Мати кинулась рятувати доньку, тоді дісталось і їй – теж в обличчя та по голові.

Читайте також: На Хмельниччині п’яний чоловік заледве не вбив свою цивільну дружину

Полонський районний суд кваліфікував його дії за статтею 125 ККУ, як умисне легке тілесне ушкодження. За це його засудили до 200 годин громадських робіт. Та оскільки зловмисник мав іще непогашену попередню судимість, за якою він має “відсидіти” чотири роки, то суд вирішив цей двохсотгодинний відробіток замінити на 25 діб позбавлення волі.

От саме  цей додаток до строку і намагався оскаржити винуватець. Привід для цього знайшов унікальний. Мовляв, він ще занадто молодий для того, щоб карати його додатковим терміном ув’язнення. Проте Хмельницький апеляційний суд не зважив на “крик душі” молодого злочинця та залишив вирок Полонського райсуду чинним.

" " " "