ЧУ з бойового самбо: хмельничани – одні з кращих

1325

Сила та емоції на килимі. Нещодавно хмельничани повернулися з чемпіонату України з бойового самбо. Кілька днів тому турнір адреналіну та краси пройшов у Києві та визначив кращих бійців цього року, серед них, до слова, є наші земляки. Тепер вони у складі української збірної боротимуться за європейський п’єдестал.

Кілька днів тому на чемпіонаті України з бойового самбо Коля Матринюк став другим. Вигравати, каже боєць, був готовий і фізично, і морально. Так у боях проти чемпіонів Європи та світу руку піднімали саме хмельничанину, втім у фіналі боєць таки поступився.

Данило Гнатів повернувся з Києва бронзовим призером. Каже, досі не цілком розуміє, як міг за вихід у фінал програти больовим на руку.

Роберт Маркаров також виборов бронзу. Наступного разу, каже, щонайменше привезе срібло.

А можливість випробувати себе на європейських або світових рівнях буде. Адже це був відбірковий чемпіонат, який, до слова, у столиці зібрав чи не усю країну.

У підсумку понад десяток хмельницьких бійців увійшли до складу української збірної та боротимуться за європейський п’єдестал. Відбудеться чемпіонат восени у Польщі, а до того часу тутешні бійці ще проведуть два навчально-тренувальних збори.

 

" " " "